Beveiligde betalingen

Moet er iets betaald worden? Toch wel, zo is dat nu éénmaal. Maar bij Roomzero zorgen we ervoor dat je geen enkel risico loopt bij je online betaling. Wij werken enkel met de meest betrouwbare providers om je een zo veilig mogelijke betaling te garanderen. De verschillende betalingsmogelijkheden zijn de volgende:

Betaalwijze Betaalkosten
Bancontact/Mister Cash/Maestro Gratis
Paypal Gratis
Overschrijving op ons rekeningnummer: IBAN: BE21 7350 4143 0203 BIC: KREDBEBB (735-0414302-03) Gratis
Creditcard (Visa/Mastercard) Gratis
Roomzero-geschenkbon Gratis

 

Betaal met Bancontact/Mister Cash of met Maestro.

Dat is veilig, vertrouwd en snel. Kies bij Romzero voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.

Betalen met Bancontact/Mister Cash of met Maestro is bij RoomZero volledig gratis.

 

Paypal

Voor sommigen is Paypal een vertrouwde omgeving. Ook bij RoomZero kan je betalen via Paypal. Vul uw gegevens in en uw bestelling wordt dadelijk afgerond.

 

Overschrijving

Niet iedereen is vertrouwd met het online betalen via een bankkaart. Nog vele klanten kiezen daarom om het gevraagde bedrag over te schrijven. Je schrijft het totale bedrag van uw bestelling over op het rekening nummer van RoomZero. In de mededeling geef je je bestellingsnummer mee.

Onze rekening informatie is:

edwardz bvba – ginroom

IBAN: BE21 7350 4143 0203

BIC: KREDBEBB

KBC: 735-0414302-03

Overschrijven is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en maken we uw bestelling klaar ter verzending. Overschrijven brengt ook geen extra kosten met zich mee.

 

Creditcard

Op Roomzero zijn creditcards ook meer dan welkom. Onze betalingsmodules zijn uiterst veilig. Je kaartgegevens worden onder grote beveiliging verstuurd en worden niet op onze servers opgeslagen.

 

Roomzero geschenkbon

Je hebt een geschenkbon ontvangen. Leuk! Hoe kan je deze bon gebruiken? Betalen met de RoomZero Cadeaubon is eenvoudig. Kies simpelweg in je winkelmandje voor de optie Cadeaubon inwisselen. Simpel!

  • Je kunt meerdere waardebonnen per order gebruiken, tenzij anders vermeld.
  • Je vouchercode is geldig op alle Roomzero-shops, tenzij anders vermeld.
  • Je vouchercode is geldig tot en met de vermelde einddatum.
  • Je kunt je vouchercode slechts eenmaal gebruiken.
  • De waardebon is niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Je kunt de waardebon niet inwisselen voor geld.
  • Bij ruiling geven we geen geld terug.
  • Een eventueel restbedrag vervalt.

 

Bij problemen, aarzel zeker niet om contact op te nemen met onze klantenservice op ginroom@edwardz.be of via het telefoonnummer 0472 62 82 43. Onze klantendienst is telefonische bereikbaar van maandag tot zaterdag, telkens van 10u tot 13u.