Levering

Veel gestelde vragen over het bezorgen van uw pakket:

De bestellingen worden binnen de 3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. U kan de verschillende stappen van uw bestelling online volgen.

De bestellingen worden binnen de 3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. U kan de verschillende stappen van uw bestelling online volgen.

Wij hebben vaste lage verzendkosten van € 6,95 ongeacht de grootte van uw pakket. Bestelt u boven de € 161,- dan is verzending gratis.

Voor alle zendingen maken wij gebruik van Bpost. Dankzij hun uitgebreid netwerk komt er elke dag een postbode langs of is er altijd wel een postkantoor of postpunt in uw buurt uw bestelling op u wacht.

De koerier/postbode zal een brief bij u in de brievenbus achterlaten met de melding dat het pakketje de volgende dag kan opgehaald worden in het dichtstbijzijnde postkantoor of potspunt.

In het e-mailbericht dat u ontvangt staat een link naar de track & trace website van Bpost. Daar kunt u de verzending van uw pakket volgen.

Nee, het is niet mogelijk voor een minderjarige om uw pakket in ontvangst te nemen. De koerier/postbode zal altijd vragen om een handtekening van een meerderjarige. Bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden.

Nee, deze krijgt u per e-mail toegestuurd. Wij voegen wel een pakbon mee bij uw zending met daarop vermeld welke producten er in het pakket zitten met de bijhorende bedragen.

Neem direct contact op met onze klantenservice. U kunt ons mailen op ginroom@edwardz.be of bellen naar 0472 62 82 43 (maandag tot vrijdag van 10u tot 13u). Wij zullen u in de meeste gevallen vragen om het pakket te retourneren en wij sturen u dan indien mogelijk direct een vervangend product. Het retourneren is gratis. Is uw product niet meer leverbaar dan krijgt u de mogelijkheid voor eenzelfde bedrag een andere product uit te zoeken of u kunt er voor kiezen om het betaalde bedrag in zijn geheel teruggestort te krijgen.

Bij het bestellen van uw producten kunt u een afwijkend leveringsadres ingeven.

Het is niet mogelijk uw bestelling af te halen. Voor dringende bestellingen neemt u best contact op met de helpdesk op 0472 62 82 43.