Brugse Gin Club

PLEASE KNOCK ON THE DOOR AND WAIT… WE MAY LET YOU IN

brugse-gin-club-edward-vanhoutte

In de Ginologist’s Catalogue of Amazing Gins staan meer dan 450 gins vermeld, en daarmee presenteert
de Brugse Gin Club de grootste ginselectie in Brugge en omstreken. De kleine bar huist in een 17de-eeuwse estaminet, verscholen in het historische centrum van Brugge tussen de Vismarkt en de Botaniek en is enkel open van vrijdag tot zondag én tijdens de schoolvakanties.

In de Bar wordt gin op verschillende manieren geserveerd: puur, on the rocks of in een ballonglas met de perfecte garnituur van biologische oorsprong en de bijpassende tonic. Maar ook in diverse cocktails of warm en koud gecombineerd met thee en koffie.

In de huiselijke sfeer van een keuken, zorgt eigenaar-ginologist Edward Vanhoutte voor een warme ontvangst en een persoonlijke bediening aan tafel. Hij helpt je bij het maken van je keuze of serveert je een gepersonaliseerde Soup of the day.

Wie binnen wil, moet aan de deur kloppen en wachten tot er wordt opengedaan, want vol is vol en reserveren is niet mogelijk. De Bar biedt slechts plaats aan een twintigtal gasten en werkt uitsluitend volgens het first come, first seated principe.

In de totale laid back sfeer van de Brugse Gin Club waar oude en hedendaagse jazz op de achtergrond speelt, schuiven locals en bezoekers uit alle uithoeken van de wereld aan om te ontsnappen aan de drukte van het toeristische Brugge. Een tafel delen met andere bezoekers is er schering en inslag, wat vaak leidt tot verrassende kennismakingen, geanimeerde gesprekken en zelfs innige vriendschappen.

IF WE DON’T HAVE IT… YOU DON’T WANT IT

 

Over smaak valt te twisten, maar niet over kwaliteit. Daarom maken wij een hele strenge selectie uit het huidige gin aanbod waardoor slechts 40% van wat wij proeven in onze rekken terecht komt.

Ginologist en gecertifieerd meester-proever Edward Vanhoutte helpt je graag persoonlijk een keuze te maken uit een aanbod van meer dan 300 karaktervolle gins. Van internationale klassiekers, tot exclusieve rariteiten, budgetvriendelijke pareltjes en buitengewone ontdekkingen. En onze prijzen zijn doorgaans zachter dan die in de Brugse winkelstraten.

Spring gerust binnen tijdens de openingsuren van de bar of maak een telefonische afspraak.

Geschenkmanden en grote aantallen zijn verkrijgbaar op bestelling of via onze webshop.
Aan horecaklanten bieden wij een aparte service.

Edward-vanhoutte-ginroom