Multi Award Winning ADURO Gin

Aduro Gin Collectie

ADURO, adurere, adussi, adustus

· to set on fire, kindle, scorch, parch, burn, singe
· to nip, freeze, blast
· [of love] to burn, inflame

ADURO koppelt Belgische inventiviteit met Italiaans vakmanschap in 5 superieure biologische gins met een uniek karakter.

In hun zoektocht naar het ultieme vakmanschap vonden Ruben De Ruyck en Edward Vanhoutte een Noord-Italiaanse artisanale grappa-distilleerderij die al negen generaties lang in handen is van dezelfde familie. Daar worden de ADURO gins volgens Belgisch recept en met maar liefst 23 botanicals van biologische oorsprong gestookt met de traditionele bagnomaria methode. Naast vijf citrusvruchten, waaronder limoen en mandarijn uit Sicilië, verraadt het aroma ook het gebruik van roos, lavendel, vlierbloesem en kamille. Groene kruiden, waaronder de atypische bijvoet, en specerijen zoals gember en kardemom maken van deze gins echte smaakbommen met een uitgesproken mediterraan karakter. Elke gin uit het gamma heeft een uniek karakter en de toevoeging van het pure water uit de Dolomieten voegt een crispe textuur toe.

Kort samengevat, een uitzonderlijke gin!

ADURO Explosive Spirits jaagt geen prijzen en erkenningen na, maar investeert tijd en passie in de creatie van opmerkelijke gins. Toch heeft ADURO reeds een indrukwekken palmares aan erkenningen, prijzen en medailles opgebouwd op internationale competities.
ADURO werd onder meer bekroond met: ADURO werd onder meer bekroond met:

★ Tweemaal dubbel goud op de prestigeuze SIP Awards in Los Angeles
★ De eerste plaats en goud in Berlijn
★ Een prachtige zilveren medaille in London
★ Een quotering van 95/100 door het gerenommeerde tastings.com