Productdetails

Geschenkpakket Filliers

90,00

Toffe geschenkmand met zowel de Filliers 28 Dry Gin als de Filliers Tangerine Seasonal Edition, gecombineerd met 2 Thomas Henry Tonic waters, een Gin Journal, een limoen en een barmaatje.

LET OP: De flessen worden afzonderlijk verpakt om deze te beschermen tijdens het transport.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: SKU-RZ03-23 Categorie:

Deel dit product

Extra informatie

Soort

Gin

Merk

Filliers

Land

België

Beschrijving

TANGERINE: Firmin Filliers die in 1928 een ambachtelijke gin uitbracht, het was in de evolutie van het bedrijf niet meer dan een logische stap. In de productie van gin speelt de jeneverbes namelijk net zo’n belangrijke rol als in die van jenever. Met veel geduld zocht Firmin voor zijn originele ginrecept ook nog 28 natuurlijke smaakversterkers uit, van citrusvruchten over exotische kruiden tot geurige wortelen.

DRY 28: Firmin Filliers die in 1928 een ambachtelijke gin uitbracht, het was in de evolutie van het bedrijf niet meer dan een logische stap. In de productie van gin speelt de jeneverbes namelijk net zo’n belangrijke rol als in die van jenever. Met veel geduld zocht Firmin voor zijn originele ginrecept ook nog 28 natuurlijke smaakversterkers uit, van citrusvruchten over exotische kruiden tot geurige wortelen. Het resultaat verdiende een ereplaats op de drankenlijst van onze distilleerderfamilie: een uitzonderlijk zachte, geraffineerde en alom geprezen dry gin.