Productdetails

Boury Sanguine Gin – 50cl

44,99

Een chef van het kaliber van Tim Boury (17/20 & 4 toques Gault & Millay, 2 sterren Michelin) mag je blindelings vertrouwen als het op uitgepuurde smaken aankomt. Dat bewijst hij niet alleen dagelijks in zijn restaurant in Roeselare maar nu ook met zijn eigen lijn spirits die onder de naam Boury Bottled beperkt verkrijgbaar is. De felle verfvegen van de hand van de chef zelf maken elke fles uniek en contrasteren mooi met de tactiele textuur van de gezandstraalde flessen en de sobere en strakke bedrukking. Even uniek zijn de creaties die Tim Boury bij elk van zijn drie gins opbouwde rond de verschillende hoofdingrediënten die werden gekozen op basis van kwaliteit, kostbaarheid en duurzaamheid. Elk van deze drie gins uit het Boury Bottled gamma draagt onmiskenbaar de signatuur van deze avontuurlijke chef: frisse zuren, kruidige tonen en fruitige noten.
De sterspeler in deze Boury Sanguine Gin is de bloedsinaasappel die een zoete onderbouw krijgt door het gebruik van peer en vanille. Vlierbloesem en citroenverbena zorgen voor florale fraïcheur terwijl rozenbottel en zoethout de smaak verder invult en afrondt.

Op voorraad

Vergelijk
Artikelnummer: SKU-GR-BOURYSANGUINE-50 Categorie:

Deel dit product

Extra informatie

Alcohol

44%

Website

http://www.bourybottled.be

Botanicals

bloedsinaas, citroenverbena, jeneverbes, peer, rozenbottel, Vanille, vlierbloesem

Soort

gin

Land

België

Volume

50 cl

Tonic

Thomas Henry Tonic Water

Beschrijving

Een chef van het kaliber van Tim Boury (17/20 & 4 toques Gault & Millay, 2 sterren Michelin) mag je blindelings vertrouwen als het op uitgepuurde smaken aankomt. Dat bewijst hij niet alleen dagelijks in zijn restaurant in Roeselare maar nu ook met zijn eigen lijn spirits die onder de naam Boury Bottled beperkt verkrijgbaar is. De felle verfvegen van de hand van de chef zelf maken elke fles uniek en contrasteren mooi met de tactiele textuur van de gezandstraalde flessen en de sobere en strakke bedrukking. Even uniek zijn de creaties die Tim Boury bij elk van zijn drie gins opbouwde rond de verschillende hoofdingrediënten die werden gekozen op basis van kwaliteit, kostbaarheid en duurzaamheid. Elk van deze drie gins uit het Boury Bottled gamma draagt onmiskenbaar de signatuur van deze avontuurlijke chef: frisse zuren, kruidige tonen en fruitige noten.
De sterspeler in deze Boury Sanguine Gin is de bloedsinaasappel die een zoete onderbouw krijgt door het gebruik van peer en vanille. Vlierbloesem en citroenverbena zorgen voor florale fraïcheur terwijl rozenbottel en zoethout de smaak verder invult en afrondt.