Gansloser Red Gin 2014 – 70cl
Oorspronkelijke prijs was: €39,99.€35,99Huidige prijs is: €35,99.
De Gansloser Red Gin 2014 is de meest recente telg uit de Gansloser familie en geeft een heel eigentijdse en eleganter interpretatie aan de 74 botanicals die traditioneel worden verwerkt in de Gansloser gin. Deze rode variant is met zijn 40% iets lichter, soepeler en minder complex, maar draagt ook de zeer herkenbare en frisse signatuur van zijn zwarte broertje. Het verdere gebruik van 74 botanicals uit 19 verschillende landen garandeert een compleet en uitgebalanceerd eindresultaat. Net als bij de Gansloser Black 2011 wordt de uiterst pure basisalcohol, gewonnen uit tarwe en gemoute gerst, twaalfmaal gedistilleerd waarna die gefilterd wordt bij vriestemperatuur met actieve houtskool. De meeste botanicals worden vervolgens twaalf dagen in de alcohol gemacereerd en pas op het laatste moment voor de finale distillatie worden de kwetsbare botanicals toegevoegd. Daarna rust de gin nog een hele tijd bij 10°C vooraleer opnieuw te worden gebotteld in de typische matrode fles. A true lady in red!
Slechts 1 resterend op voorraad
Extra informatie
Alcohol | 40% |
---|---|
Website | http://www.blackgin.de |
Botanicals | citroenschil, gember, jeneverbes, Kamille, koriander, laurier, sinaasappelschil |
Soort | Gin |
Merk | Gansloser |
Land | Duitsland |
Volume | 70 cl |
Tonic | Thomas Henry Tonic Water |
Beschrijving
De Gansloser Red Gin 2014 is de meest recente telg uit de Gansloser familie en geeft een heel eigentijdse en eleganter interpretatie aan de 74 botanicals die traditioneel worden verwerkt in de Gansloser gin. Deze rode variant is met zijn 40% iets lichter, soepeler en minder complex, maar draagt ook de zeer herkenbare en frisse signatuur van zijn zwarte broertje. Het verdere gebruik van 74 botanicals uit 19 verschillende landen garandeert een compleet en uitgebalanceerd eindresultaat. Net als bij de Gansloser Black 2011 wordt de uiterst pure basisalcohol, gewonnen uit tarwe en gemoute gerst, twaalfmaal gedistilleerd waarna die gefilterd wordt bij vriestemperatuur met actieve houtskool. De meeste botanicals worden vervolgens twaalf dagen in de alcohol gemacereerd en pas op het laatste moment voor de finale distillatie worden de kwetsbare botanicals toegevoegd. Daarna rust de gin nog een hele tijd bij 10°C vooraleer opnieuw te worden gebotteld in de typische matrode fles. A true lady in red!