Productdetails

Berliner Brandstifter Berlin Dry Gin – 70cl

49,99

Toen Vincent Honrodt een verdwaalde fles Kornbrand te pakken kreeg die door ziijn grootvader werd gedistilleerd was hij meteen overtuigd dat hij die familietraditie moest voortzetten. De Berlijnse Schilkin distileerderij bleek de meest geschikte partner om hoogkwalitatieve distillaten te maken met een regionaal karakter. Naast Kornbrand en Vodka distilleert Berliner Brandstifter deze florale Berlin Dry Gin die in 2013 werd gelanceerd na een succesvolle corwdfunding actie. De botanicals waaronder komkommer, kaasjeskruid, lievevrouwbedstro en vlierbloesem worden gecultiveerd op de Speisegut farm in Gatow en worden apart en gedurende een week gemacereerd in pure graanalcohol die 7 maal werd gefilterd. Na de maceratie volgt de aparte distillatie waarna de gin wordt geassembleerd. Het resultaat is een unieke en fris-florale gin met een fruitige zoetheid die op de tong een pas-de-deux danst met spicy jeneverbes. Een absolute topper waarvan jaarlijks slechts 9.999 flessen worden gebotteld.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: SKU-GRBRANDSTIFTER-70 Categorieën: ,

Deel dit product

Extra informatie

Alcohol

43,3%

Website

http://www.berlinerbrandstifter.com/

Botanicals

jeneverbes, kaasjeskruid, komkommer, lievevrouwbedstro, vlierbloesem

Soort

Gin

Land

Duitsland

Volume

70 cl

Tonic

Thomas Henry Tonic Water

Beschrijving

Toen Vincent Honrodt een verdwaalde fles Kornbrand te pakken kreeg die door ziijn grootvader werd gedistilleerd was hij meteen overtuigd dat hij die familietraditie moest voortzetten. De Berlijnse Schilkin distileerderij bleek de meest geschikte partner om hoogkwalitatieve distillaten te maken met een regionaal karakter. Naast Kornbrand en Vodka distilleert Berliner Brandstifter deze florale Berlin Dry Gin die in 2013 werd gelanceerd na een succesvolle corwdfunding actie. De botanicals waaronder komkommer, kaasjeskruid, lievevrouwbedstro en vlierbloesem worden gecultiveerd op de Speisegut farm in Gatow en worden apart en gedurende een week gemacereerd in pure graanalcohol die 7 maal werd gefilterd. Na de maceratie volgt de aparte distillatie waarna de gin wordt geassembleerd. Het resultaat is een unieke en fris-florale gin met een fruitige zoetheid die op de tong een pas-de-deux danst met spicy jeneverbes. Een absolute topper waarvan jaarlijks slechts 9.999 flessen worden gebotteld.